Användare:Lösen:
Glömt lösenordet?
Hem

Bildtävling tema Rörelse

Under våren 2017 hölls en intern bildtävlingen på temat "Rörelse". Grästorps Fotoklubb agerade jury och rangordnade de 10 bästa bilderna, med konstruktiva omdömen till de 3 bästa.

Vinnare: Ivar Edvinsen
Vacker bild! Denna bild kunde alla tänka sig att ha hemma på väggen. Det finns många nya detaljer att upptäcka varje gång man tittar på bilden (som att två av gässen simmar i lugn o ro). Det är en mycket behaglig rörelseoskärpa som ger bilden en målad känsla. Bra fart och fläkt när flocken beger sig iväg. Fin och lugn färgskala i hela bilden.

2:a plats: Conny Nord
Bilden förmedlar ett kraftigt budskap med häst och ryttare. Här händer det något! Placeringen av huvudmotivet och ringarna är perfekt, både skärpa och oskärpa sitter där den ska. En bild med bra fart och känsla som förmedlar tankar kring svunna tider.

3:e plats: Ola Rydell
Här har vi en färgglad och händelserik bild i en sprudlande storstadsmiljö "London by night"? Man känner stadens puls genom bilden. Den lilla svängen som går in i bilden ger den ett större djup. Bilden är välexponerad med bra skärpa. Stolpen i mitten är lite för dominerande och tar bort lite av helhetskänslan men i övrigt en mycket vacker och intressant bild.

1 - Ivar Edvinsen
2 - Conny Nord
3 - Ola Rydell
4 - Sven Stalberg
5 - Ingemar Sunnerdahl
6 - Ake Winkvist
7 - Lotta Ek
8 - Joakim Berg
9 - Lotta Ek
_10 - Joakim Berg
Sidan senast uppdaterad 2017-05-31. Sidan har haft 8052 besökare denna månad. Totalt 246619 besökare sedan starten.